ITS I DE NYE KOMMUNEPLANER

Vi glæder os til at byde velkommen til næste webinar:

Dato: Torsdag 6. maj kl. 15.00 - 16.00
Tema: ITS i de nye kommuneplaner

ITSDanmarks to nye medlemmer - Region Hovedstaden og Holo - vil på dette webinar fortælle om deres arbejde med mobilitet.

 Oplæg 1: Nomad - Region Hovedstaden
Hvordan kan vi gøre det nemt for borgerne at kombinere cykel, delebiler og kollektiv transport? Hvis flere fravælger privatejet bil til fordel for en kombination vil det hjælpe til at løse trafikkens udfordringer med trængsel og CO2-emissioner.

Region Hovedstaden samarbejder med partnere i hele norden om at se på datafundamentet for et åbent økosystem, hvor forskellige MaaS og mobilitetsservices kan trives. Igennem en pilottest i Greater Copenhagen vil projektpartnerne også kigge på en roaming-løsning for MaaS.

Region Hovedstaden beretter på dette webinar om NOMAD projektet og de ambitioner regionen har for et sammenhængende transportsystem i Greater Copenhagen med både Sjælland og Sydsverige.

 Oplæg 2: Holo
Christian Bering fra Holo præsenterer Holos erfaringer som operatør af autonome køretøjer i Skandinavien.

Holo har siden 2018 kørt autonome mini-busser i forskellige projekter i Sverige, Finland, Estland, Norge og Danmark og har et nyt projekt undervejs i samarbejde med Toyota og Sensible 4.

OBS! Webinarer afholdes på Microsoft Teams.
 Efter tilmelding vil du inden webinaret modtage en indkaldelse via Outlook med mødelink.


TILMELDING:

Navn
*
Firmanavn
*
E-mail
*

 

Håndtering af persondata:
Bemærk, at du ved din tilmelding giver tilladelse til:
- at ITS Danmark kan bruge dine kontaktoplysninger til at udarbejde forskelligt materiale i forbindelse med dette arrangementet, som fx deltagerlister og evalueringer, og til senere at kontakte dig om andre af ITS Danmark's arrangementer.
- at ITS Danmark kan bruge fotos og video fra arrangementet i denne og andre ikke kommercielle sammenhænge.
- at ITS Danmark kan optage arrangementet på MS Teams og efterfølgende gøre det offentligt tilgængeligt.


Medlemmer