ITS Webinarer

Den førstkommende torsdag i hver måned (med få undtagelser) afholder ITSDanmark webinar. Webinarerne er arrangeret i samarbejde med Transportens Innovations Netværk, TINV. 
Disse findes tilgængeligt herunder og det er ligeledes muligt at tilmelde sig fremtidige webinars.

 

Kommende webinarer:

3. dec 2020 kl. 15-16 - TILMELD DIG HER

Tema: ITS Congress - Highlights from 2020 and World congress 2021 in Hamburg
Tid: Torsdag 3. december kl. 15-16
Beskrivelse:
ITS Europe skulle have afholdt den Europæiske ITS-kongres i Lissabon i maj 2020, men som bekendt blev det ikke til noget. I stedet  blev afholdt  en virtuel kongres 9.-10. november 2020, hvor man kunne opleve både en virtuel udstilling, høre forskellige sessioner samt deltage i en netværksdiskussion over to dage. En anderledes men positiv oplevelse med stor opbakning, som vi vil give et lille resumé af her på webinaret.
Jacob Bangsgaard, CEO ERTICO vil indlede med "Highlights from the Virtual European ITS Congress". Herefter sætter vi fokus på to danske technical papers v/Søren Sørensen “Open mobility data in the EU entering level 2” og Lars Randleff ”Bike-path Surface Quality". Som afslutning vil Tobias Brzoskowski, ITS Hamburg, præsentere hvad vi kan forvente i 2021, når ITS World Congress afholdes i Hamburg.
 
Oplæg: “Open mobility data in the EU entering level 2” v/Søren Sørensen, SFMCON
 
2. milepæl i udrulning af EU regulativ om multimodale rejseinformationstjenester – en introduktion med use cases: Åbne data fra efterspørgselsbaserede transportformer, Åbning af information om takster for alle modaliteter samt information om hvor og hvordan man køber alle former for mobilitetsydelser.
 
Oplæg: "Bike-path Surface Quality" v/Lars Randleff, Hermes Traffic Intelligence
 
For mange cyklister, både nye og garvede, er den komfort, der opleves på cykelstierne, vigtig i beslutningen om, hvorvidt man skal fortsætte med at cykle, eller om man skal vælge mere komfortable transportformer, som f.eks. egen bil. Med BSQ får man som kommune mulighed for ofte at måle overfladekvaliteten på cykelstierne. Med prisen på målingerne vil det ofte være muligt at måle samtlige cykelstier flere gange om året. På den måde er det muligt at bestemme f.eks. hvor opgravninger er blevet dårligt lappet.
 

 

 

Gå til tidligere afholdte webinarer her.

 Asmus vil i oplægget fortælle om et nyt system til kontinuerlig måling af vejes status.


Vil du modtage webinar invitationer?

Bliv tilmeldt vores Webinar-mailiste, hvis du ønsker information i din mailbox om kommende webinarer - Udfyld formularen for at blive tilmeldt
 

 

Bliv oplægsholder ved et kommende webinar

Ønsker du at holde oplæg om et spændende emne, kan du kontakte os med information om dig og dit oplæg her.

(Vi gør opmærksom på, at medlemmer af ITSDanmark har fortrinsret som oplægsholder og at ITSDanmark på denne baggrund har ret til at afvise evt. andre oplægsholdere)


Medlemmer