ITS Webinar

Vi glæder sig til at byde velkommen til næste webinar:

Dato: Torsdag 2. september 2021 kl. 15.00-16.00

 


Oplæg 1:
Danmarks første ITS living lab under etablering – hvem er med og hvad skal det kunne? v/Teddy Sibbern Axelsen, Head of DOLL Living Lab


Danmarks første ITS living lab er under etablering, som del af DOLL ITS Living Lab i Hersted Industripark, Albertslund. Som Europas største facilitet af sin art, udvider DOLL med fokus på ITS og intelligente trafiksignalanlæg.

DOLL ITS Living Lab etableres i samarbejde med en række virksomheds- og videnspartnere, hvor state-of-the-art løsninger testes og demonstreres i skalaen 1:1 og skaber herved et unikt rum, hvor kommuner kommer helt tæt på nyeste udvikling. Det med formål om at gøre det nemmere for kommuner, stor som lille, at matche behov og indgå dialog om, hvorledes den enkeltes signal systemer og infrastruktur adresser potentialet for bedre fremkommelighed, prioritering af cyklister, kollektiv transport, miljøgevinster, mm.
 

Der vil på dagens webinar være ekstra spændende tid, hvor man kan stille DOLL Living Lab mere uddybende spørgsmål om deres intentioner med ITS udvidelsen af deres living lab - og få mere uddybende svar.

Derudover vil Søren Sørensen (faglig webkoordinator og medlem af ITSDanmarks bestyrelse) lige kort tease vores ITS Årsmøde 15.september, hvor vi har en spændende MaaS-session med på programmet.
 


Webinaret afholdes på TEAMS.
Du vil efter tilmelding modtage en indkaldelse via Outlook med mødelinket.


TILMELDING:

Navn
*
Firmanavn
*
E-mail
*

 

Håndtering af persondata:
Bemærk, at du ved din tilmelding giver tilladelse til:
- at ITS Danmark kan bruge dine kontaktoplysninger til at udarbejde forskelligt materiale i forbindelse med dette arrangementet, som fx deltagerlister og evalueringer, og til senere at kontakte dig om andre af ITS Danmark's arrangementer.
- at ITS Danmark kan bruge fotos og video fra arrangementet i denne og andre ikke kommercielle sammenhænge.
- at ITS Danmark kan optage arrangementet på MS Teams og efterfølgende gøre det offentligt tilgængeligt.


Medlemmer