Møde om Verdenskongressen 2018

Møde om Verdenskongressen 201826. september 2016

Københavns Kommunes Teknik- og miljøborgmester, Morten Kabell, holdt den officielle åbningstale ved mødet i Bellacentret.


Officielle Åbninger

Den 15. og 19. september afholdte Københavns Kommune og ERTICO to sponsor- og demonstrationsdage for verdenskongressen 2018. Møderne indeholdt generel information om ITS Verdenskongressen 2018 samt detaljer om, hvordan man kan blive kommerciel partner, udstiller eller projektfremviser.

Den 15. september blev der åbnet op for tilmeldingerne til kongressen som udstiller. Det er dermed nu muligt at tilmelde sig, hvis man som virksomhed eller offentlig institution er interesseret i en plads i en af udstillings hallerne.

Der blev også åbnet op for ansøgningerne til demonstrations projekterne, som skal udgøre den udendørs del af Verdenskongressen 2018, hvor projekter bliver fremvist og testet "live" i Københavns gader.

Herudover fandt den officielle launch af logo og billede for verdenskongressen 2018 sted.

 

Verdenskongressen 2018

Verdenskongressen 2018 vil blive afholdt i Bella Center, som er Skandinaviens største konference- og udstillingscenter.

Selve temaet for Verdenskongressen 2018 i København er "Quality of Life" - et tema som stemmer fint overens med det faktum, at danskerne er verdens lykkeligste folk. I forbindelsen med kongressen etablerer Københavns Kommune en reference gruppe med de nordiske ITS organisationer for at skabe et fokus på "The Nordic Way of ITS".

Københavns Kommunes mål for Verdenskongressen 2018 er at nå op på omkring 4000 delegerede - til sammenligning med de ca. 3500 ved tidligere ITS verdenskongresser.

Et succes kriterium for en vellykket verdenskongres er stærke partnerskaber med private firmaer og solid engagement fra offentlige institutioner og organisationer.

Københavns Kommune opfordrede derfor til og forklarede om fordelene ved at melde sig som partner i forbindelse med kongressen.

Ud over de mange sessioner og selve udstillingen ved Verdenskongressen 2018, vil der også være mulighed for at få udviklede ITS projekter fremvist enten indenfor på Bellacentret, udendørs på et tæt afgrænset område tæt ved Bellacentret eller på "open road" strækninger i og omkring København. Nogle af temaerne til demonstrationerne er "ITS og miljøet", "forbundet og automatiseret transport" og "satellit teknologi inden for mobilitet".

 

Se den fulde præsentation fra mødet her.
Medlemmer