ITSDanmarks tidligere formand modtager ITS Hall of Fame pris

ITSDanmarks tidligere formand modtager ITS Hall of Fame pris22. oktober 2019

PRESSEMEDDELELSE 22.10.2019


Ved den store åbningsceremoni på dette års ITS Verdenskongres i Singapore har Svend Tøfting netop modtaget prisen ”Lifetime Achievement Award 2019". Svend får derved en plads i ITS World Congress Hall of Fame, som blev etableret i 2010 for at anerkende fyrtårne og engagerede ledere inden for ITS området.

Det er blandt andet Svends store initiativ og engagement, der ligger til grund for, at han har kunnet slå igennem med sine mange projekter og har lykkedes med at tiltrække opmærksomhed og anerkendelse af international karakter.
Et initiativ, som han tilbage i 2001 brugte i sit arbejde for at få Region Nordjylland med om bord på ITS bølgen og medlem af ERTICO i 2002.
Herefter i 2003, hvor han var med til at stifte foreningen ITSDanmark, i hvilken han efterfølgende har været formand i 12 år.
Hans engagement har ført ham til deltagelse i adskillige europæiske projekter samt en plads i ERTICOS Supervisory Board fra 2012-2018.
Det var ligeledes hans engagement, der medvirkede til, at den 6. europæiske ITS kongres kom til Danmark med afholdelse i Aalborg i 2007 og den 25. ITS Verdenskongres til København i 2018.

Med rygsækken fuld af initiativ, ambitioner og innovativitet er det derfor med rette at Svend Tøfting bliver valgt som vinder af Lifetime Achievement Award, og at hans indsats og successer bliver fremhævet.

Det er nu ikke første gang, at ITSDanmarks tidligere formand bliver hædret for sin flotte indsats på ITS scenen. Ved VIP middagen på Københavns Rådhus under ITS Verdenskongressen sidste år, blev han tildelt en specialpris for blandt andet hans store arbejde med at bringe Danmark på den internationale ITS scene.

”Vi ønsker Svend stort tillykke med den flotte pris og takker igen for det store arbejde, som han har lagt i foreningen.” - på vegne af ITSDanmark
Medlemmer