ITS European Congress - 19.-22. juni

ITS European Congress - 19.-22. juni28. marts 2017

Kom og vær med ved dette års ITS European Congress. Temaet er "ITS Beyond Borders" og kongressen afholdes i Strasbourg i Frankrig den 19.-22. juni 2017.


Kongressen er en oplagt mulighed for alle interessenter til at komme sammen, diskutere og tage de nødvendige kontakter for at flytte initiativer frem og til at udvikle deres forretning ved at udstille og demonstrere ITS-løsninger. Kongressen fremviser også de nyeste ITS resultater fra den pågældende værtsby, og kan bidrage til at øge bevidstheden om ITS i værtsregionen.

I 2017 vil kongressen finde sted den 19.-22. juni 2017 ved Strasbourg Convention Centre. Under temaet "ITS Beyond Borders", vil kongressen fokusere på mennesker - intelligent mobilitets brugere - eftersom hundrede tusinder af dem hver dag krydser den fransk-tyske grænse for at leve deres daglige liv.

Strasbourg kan betragtes som en af de få europæiske byer, der giver et miljø, hvor spørgsmål og udfordringer på tværs af grænser, som teknologi kompatibilitet og interoperabilitet eller lovgivnings udvikling og anvendelse, kan opleves. Som knudepunkt mellem flere transport- og kommunikationsnetværk, er byen et vidunderligt levende laboratorium for mobilitet.

Strasbourg er også en pioner i bæredygtig mobilitet. Ved at forbedre fodgængermuligheder, bygge et omfattende net af cykelstier, indføre delebils ordninger og en ny vejkode, giver byen et klart tegn på sin strategi om at dele det offentlige rum og levere en fremragende livskvalitet for sine indbyggere.

Den 12. europæiske ITS Kongres 2017 bliver arrangeret af ERTICO - ITS Europa i partnerskab med Europa-Kommissionen og afholdt af City of Strasbourg og Eurometropolis of Strasbourg.
Medlemmer