Fuldt hus ved Open Day

Fuldt hus ved Open Day26. januar 2018

Tirsdag den 23. januar var der både lancering af et Goodwill Ambassador-netværk og ITS World Congress Open Day i Bella Center for potentielle kommercielle partnere.


Arbejdet med at planlægge den kommende ITS World Congress 2018 i København til september er i fuld gang. Københavns Kommune er vært for den 25. ITS World Congress, der rykker til København fra 17. til 21. september 2018. Det forventes, at over 10.000 besøgende, 4000 delegerede og 500 organisationer vil lægge vejen forbi Bella Center, når kongressen løber af stablen.

ITS – intelligente transportsystemer – vil blive udstillet, demonstreret og diskuteret i løben af ITS World Congress-ugen, hvor det overordnede tema vil være ”ITS – Quality of Life”. Kongressen skal fremvise de nyeste, internationale ITS-løsninger og give konkrete bud på, hvordan løsningerne skaber bedre livskvalitet for trafikanter og borgere. ITS skal give svar på nogle af tidens mest påtrængende udfordringer som klima, luftkvalitet, urbanisering, trængsel og trafiksikkerhed.

Værtskabet er derfor et enestående udstillingsvindue for nye, danskudviklede transportløsninger, forskningsresultater, produkter og services og giver Københavns Kommune mulighed for at sætte klima, erhverv og grøn vækst på dagsordenen. 

 

Goodwill Ambassadors skal promovere ITS World Congress 2018

Den 23. januar 2018 blev et Goodwill Ambassador-netværk lanceret på Københavns Rådhus i et samarbejde mellem ERTICO – ITS Europe og Københavns Kommune. 23 ambassadører skal bidrage til promoveringen af ITS World Congress og udbrede kendskabet til kongressen.  Direktør i TMF Michel Schilling, centerchef i Byens Anvendelse Steffen Rasmussen og CEO i ERTICO – ITS Europe Jakob Bangsgaard introducerede netværket til kongressen og understregede vigtigheden af at etablere kommercielle partnerskaber for at skabe en slagkraftig kongres i Bella Center til september.

Det næste møde i ambassadør-netværket er den 4. maj 2018. Medlemmerne dækker Danmark, Norge, Sverige og Finland, men vil også blive udvidet til at omfatte internationale Goodwill Ambassadors.

 

ITS World Congress Open Day i Bella Center

Fra Københavns Rådhus gik turen videre til Bella Center, hvor Københavns Kommune i samarbejde med ITS Danmark og ERTICO – ITS Europe havde arrangeret en Open Day for nuværende og potentielle kommercielle partnere. Formålet med arrangementet var at invitere interesserede virksomheder og organisationer inden for og give dem en generel introduktion til ITS World Congress og informere om fordelene ved at udstille, demonstrere eller indgå som kommerciel partner. Kommende partnere kan vælge mellem Platinum, Diamond, Gold og Silver, når de skal tage stilling til deres investering og engagement i ITS World Congress. For mere information om partnerskaberne se www.itsworldcongress.com

ITS World Congress gav samtidig de mere end 50 deltagere mulighed for at komme på en guidet rundtur i Bella Center og få en fornemmelse for kongressens format og udstillingsmuligheder.
Medlemmer