Et spændende Vejforum 2016

Et spændende Vejforum 201616. januar 2017

Vejforum blev afviklet for 16. gang i begyndelsen af december 2016. Og for 16. gang voksede den i størrelse. Det blev i år til 1100 deltagere, 75 udstillere, 50 sessioner og 125 indlægsholdere.


Vejforum 2016 med hovedtemaet ”Smart og bæredygtig infrastruktur – kan det ændre vores adfærd?” blev sat i gang af Kim Schwartzlose, formanden for Vejforum, der bød velkommen. Herefter holdt Morten Münster, direktør for The Nudging Company, en åbningstale med fokus på menneskers adfærd i relation til ny teknologi inden for transport.

Af de 50 sessioner var der da også end del med fokus på ITS og hvordan, teknologi og smarttænkning inden for transport kan forbedre trafikanters fremkommelighed og sikkerhed.

Som nogle af disse kan nævnes Signalregulering med radar, Smart City og effekt af ITS, trafiksignaler – Strategi og Fleksibilitet samt Danmarks største fremkommelighedsanalyse.

Konferencen fik også budt på nogle gode og velbesøgte stande med alt fra viden om montering af vejbump til trafiksikkerhed til ITS løsninger i trafikken. Heriblandt var flere af ITSDanmarks medlemsvirksomheder repræsenteret, klar med både faglig viden og kreative ITS løsninger til de besøgende.
Medlemmer