ITSDanmark Nyhedsbrev 28. maj 2021

Velkommen til nyt medlem af ITSDanmark - Saferoad

Saferoad er leverandør af løsninger, som øger trafiksikkerheden for alle trafikanter. Det drejer sig bl.a. om vejskilte, afspærring, vejmarkering, autoværn, afmærkning, støjskærme, brorækværker og en lang række trafikprodukter, der findes på, over og langs med vejen. 

Saferoads kunder er staten, kommunerne entreprenører og private virksomheder, og de er landsdækkende via deres afdelinger i Aalborg, Aarhus, Odense og Greve.

Vi byder Saferoad velkommen til ITSDanmark og ser frem til samarbejdet.
 
Mere om Saferoad...
ITSWC2021 - Start-up programme
 
Under mottoet "Connect, Innovate, Grow", vil ITSWC2021 tilbyde et helt unikt udstillingsområde samt tre dages start-up prorgram for unge iværksættere. Programmet vil bl.a. omfatte mentorture og match-making for nystartede virksomheder fra hele verden. Initiativet skal være med til at give en platform for unge iværksættere til at fremme deres forretningsidéer samt deltage i pitching-sessioner og paneldiskussioner.
 
Start-ups er velkomne til at indsende deres ansøgningsskema via nedenstående link senest den 20. juni 2021. Udvælgelsesprocessen finder sted i juni-juli.
 
For yderligere information: Kontakt Iuliia Skorykova
e-mail i.skorykova@mail.ertico.com.
 
Ansøg...
Husk tilmelding til ITS Webinar torsdag 3. juni

IDA Trafik og Byplan og ITSDanmark er fælles om et spændende webinar torsdag 3. juni kl. 15-16. Temaet er "Åbne Mobilitetsdata" med følgende oplæg:


ITS direktivet og de underliggende retsakter
Hvorfor er de relevante for dig?

v/Anders Bak Sørensen, Vejdirektoratet


How to bring ISA to the road by 2022
v/Gjermund Jakobsen, HERE Technologies.
 
Tilmeld dig webinaret her...

Vi er altid på udkig efter spændende emner og oplægsholdere til vores webinarer. Har du ideer til emner, eller kunne du tænke dig at holde et oplæg, så skriv til mail@itsdanmark.dk.
Website
Email
ITSDanmark
Lautrupvang 2
2750 Ballerup
www.itsdanmark.dk

Følg os på LinkedIn